ID
Cauta un anunt dupa ID pe Coriax
Curs Euro

  1 EUR = LEI

Curs USD

  1 USD = LEI

 
Mr.D Imobiliare
 

N motive sa oferi exclusivitatea unei singure agentii imobiliare

Este bine de stiut ca atunci cand un proprietar ofera un imobil la vanzare unei agentii imobiliare, agentul imobiliar care preia imobilul respectiv nu-i acorda intreaga atentie pentru finalizarea vanzarii datorita faptului ca acest imobil mai este preluat de n agentii imobiliare , iar lipsa unui contract care sa-i oferte o anumita siguranta a vanzarii isi va spune cuvantul.Putem preciza ca acest tip de imobil nu beneficiaza de atentia,publicitatea si promovarea de care are nevoie datorita multitudinii de oferte care trebuiesc sa fie acoperite de-a lungul timpului.

De aceea societatea imobiliara Coriax 97 propune viitorilor vanzatori care doresc ca proprietatile lor sa fie vandute intr-un timp mai scurt incheierea unui contract de exclusivitate cu proprietarii de imobile in care promovarea unei proprietati se va face la un inalt nivel profesional pe o multitudine de canale informationale(siteuri imobiliare,promovari in ziare de specialitate ,colaborari cu alte agentii imobiliare) lucru care va duce la cresterea sanselor de vanzare a proprietatii imobiliare luate in exclusivitate.

1. Agentia imobiliara prin intermediul unui agent profesionist asigura vizionarea,precum si prelucrarea pozelor , imaginilor exterioare si interioare a imobilului.

2. Agentul imobiliar identifica necesitatile proprietarului stabileste pretul de piata si condiitiile de vanzare.

3. Agentia pentru oferta exclusiva va avea plasat un banner pe care va fi specificata mentiunea DE VANZARE sau DE INCHIRIAT vizibil din exterior.

4. Agentia va promova oferta exclusiva cu poze si detalii pe urmatoarele siteuri imobiliare:

Pe toate aceste siteuri ofertele exclusive vor avea mentiunea de "comision 0" pentru cumparator si va fi afisata valoarea procentului de comision oferit de catre agentia exclusivista agentului colaborator care introduce un comparator

5. Oferta exclusiva va fi publicata gratuit pe cheltuiala Agentiei in ziarul Telegraf timp de 15 zile pe luna pe durata contractului avand aceleasi mentiuni trecute ca si pe siteuri

6. Oferta exclusiva va fi oferita la vanzare tuturor agentilor colaboratori din reteaua MLS precum si celor din afara retelei.

7. Agentia va lista gratuit ofertele exclusive in portalul www.flexmls.ro si www.imobiliare.ro acolo unde membrii asociatiei APAIR vor putea vizita permanent ofertele exclusive in vederea colaborarii. Acestor agenti imobiliari agentul imobiliar care are exclusivitatea va oferi jumatate din comisionul perceput de la vanzator.

8. Agentia va trimite oferta exclusiva prin mail tuturor agentilor imobiliari care fac parte din reteaua APAIR Constanta.

9. Agentia va trimite prin SMS clientului vanzator codul ofertei de vanzare de pe paginile web unde a fost postata si va informa clientul vanzator prin oferta scrisa ori de cate ori va primi un pret de la un potential client cumparator.

Ai un imobil de vanzare, inchiriat sau doresti sa faci un schimb?
Publica anuntul tau pe siteul www.coriax.ro si siteurile partenere!

Copyright 1997 - 2019 © CORIAX 97 Toate Drepturile Rezervate

Agentie imobiliara Coriax - Imobiliare Constanta - Anunturi imobiliare - Tranzactii Imobiliare - Vanzari Inchirieri - apartamente, case, birouri, terenuri, vile, spatii, comerciale

Web design by UNIGRAPHICS