ID
Cauta un anunt dupa ID pe Coriax
Curs Euro

  1 EUR = LEI

Curs USD

  1 USD = LEI

 
Mr.D Imobiliare
 

SFATURI PENTRU VANZATOR

 Sfaturi utile pentru vanzari imobiliare

Vanzarea locuintei

Vanzarea de locuinte poate fi un proces greoi, cu multe activitati necunoscute, in deosebi, cand este pentru prima oara cand trebuie sa-ti vinzi locuinta. Iti vin in gand o multime de intrebari, cum ar fi: Ce trebuie sa fac eu? Cand? Si de ce? Prin ghidul vanzatorului,Coriax iti ofera consultanta  de care ai nevoie si o imagine de ansamblu a tot ceea ce ar trebui sa stii atunci cand te gandesti la vanzarea propriei tale locuinte.


Avantajele utilizarii acestui  ghid de vanzari imobiliare?

1) acces la sfaturi imobiliare ce iti permit o mai buna intelegere a aspectelor de care trebuie sa tii cont  atunci cand vinzi

2) obtii recomandari care sa te ajute sa te feresti de riscuri

3) beneficiezi de sfaturi utile pe parcursul intregului proces de vanzare.

Citeste mai jos daca doresti sa urmezi ghidul Coriax -  punct cu punct  Vei fi informat despre ce trebuie sa iei in seama inainte de vanzarea apartamentelor de la proprietari, in timpul vanzarii si dupa ce locuinta a fost vanduta.

 • Ce se intampla pe piata imobiliara?

   Atunci cand vrei sa iti vinzi locuinta, trebuie sa ai  o imagine de ansamblu a ceea ce se intampla pe piata imobiliara. Trebuie sa vezi daca te regasesti pe piata vanzatorilor, cu oferte foarte multe, lenta si cu preturi in scadere, sau pe piata cumparatorilor, speculativa, cu preturi in crestere.

   

  Acte necesare  vanzarii 

  Cand pui la vanzare proprietatea ta imobiliara este necesar sa ai pregatite urmatoarele documente:

  1) actul  care atesta dreptul tau de proprietar al imobilului

  2) actul tau de identitate

  3) adeverinta tip eliberata de Asociatia de Proprietari, in cazul in care ai de vanzare un apartament.

  4) planul cadastral, intocmit de un proiectant autorizat, care atribuie si numarul cadastral

  5) intabularea

  6) extras de Carte Funciara sau certificatul de sarcini de la Judecatorie;

  7) certificat fiscal  de la Administratia Financiara in raza careia se afla locuinta

   

  Evaluarea locuintei

  Atunci cand vrei sa iti pui proprietatea la vanzare, esti interesat cel mai mult, de pretul pe care il vei  obtine. 

  Sunt factori care pot determina pretul locuintei tale. Consultantul imobiliar profesionist din zona ta , iti poate oferi o estimare realista a pretului de vanzare, consultantul imobiliar trebuie sa evalueze umatoarele elemente: tipul locuintei, dimensiunea, aranjamentul interior, starea si situatia actuala, zona de amplasare.


  Agentia imobiliara iti ofera o vanzare mai rapida

 • Consultantul imobiliar cunoaste piata si stie exact care dintre diversele conditii influenteaza valoarea locuintei,deci o idee buna este de a consulta un expert in domeniul imobiliar.

   

  Ce ofera agentia pentru comisionul practicat?

  Cand doresti sa  vinzi locuinta printr-o agentie imobiliara, obtii  linistea de care ai nevoie si o vanzare mai usoara. Este un serviciu pentru care vei plati si vei primi in schimb o gama larga de servicii, cum ar fi de ex. stabilirea pretului, promovarea locuintei tale pe diferite site-uri partenere ale agentiei, negocierea cu potentialii cumparatori, pregatirea documentatiei de vanzare, finalizarea vanzarii.

   

  Incheierea contractului de reprezentare 

  In momentul in care ai decis  sa iti vinzi imobilul  si ai ales agentia imobiliara - se semneaza un contract de reprezentare intre tine si agentie, unde

   consultantul agentiei impreuna cu tine trece in revista contractul, iar tu poti obtine raspunsuri la orice intrebare. Contractul dintre tine si agentie va fi semnat atat de tine cat si de consultantul imobiliar. Daca sunteti doi sau mai multi  proprietari va trebui sa semneze fiecare.


  De ce alegi Coriax Imobiliare?

   

  Pentru ca iti  promoveaza locuinta ,  prin intermediul agentiei Coriax, si ii asigura proprietatii tale cea mai buna expunere, iar o echipa de profesionisti ,vor cauta tot timpul noi modalitati si noi medii de promovare cat mai eficiente. Toate solutiile de vanzare sunt, prin urmare, adaptate nevoilor tale personale. Periodic, va informeaza de stadiul ofertei tale   , iar tu vei avea acces la toate aceste instrumente. 

   Echipa Coriax lucreaza intens pentru tine.

   

  Fii si tu pe Coriax - simplu, eficient si GRATUIT!

   

  Vinde inainte sa cumperi!

  Multe persoane incep sa isi gaseasca casa de vis si se gandesc mai tarziu la vanzare. Coriax iti recomanda sa vinzi locuinta actuala inainte de a semna contractul de vanzare-cumparare pentru o locuinta noua.

  Ai cea mai mica indoiala cu privire la posibilitatea de a cumpara inainte de a vinde, te sfatuim sa astepti sa semnezi pana cand ai vorbit cu propriul tau agent  imobiliar 


  Cum iti promovam proprietatea ?

  O vanzare buna si rapida a proprietatii tale depinde in principal de o promovare eficienta. Cel mai important lucru este ca oferta ta sa ajunga in fata a cat mai multi potentiali cumparatori. Coriax are acces la canalele de marketing cele mai eficiente.

           -In primul rand, vom trimite prezentarea locuintei tale cumparatorilor din baza noastra de date si care doresc o locuinta asemanatoare celei pe care tu o detii. Acesti cumparatori interesati, pot fi atat la nivel local cat si din  zonele  limitrofe

             -Locuinta ta va fi postata pe www.coriax.ro,  si pe alte 14 siteuri partenere agentiei  cu un trafic de zeci de utilizatori

  Impreuna cu Coriax poti stabili cand si cum ar trebui promovata proprietatea ta pentru a fi vazuta de cati mai multi potentiali cumparatori. 

  Vizionarea locuintelor se face prin discutii avute in prealabil cu consultantii imobiliari, iar acest lucru este posibil numai daca potentialii cumparatori aleg, acest lucru. 

  Contractul de vanzare-cumparare se intocmeste si se semneaza

   Cand  cumparatorul este serios si  si-a prezentat interesul pentru locuinta ta, si trebuie ca toata documentatia sa fie completa. Trebuie consultat un notar care va intocmi contractul de vanzare-cumparare ce va contine o descriere detaliata a conditilor in care locuinta va fi vanduta.

  Actul se semneaza si vanzarea se incheie

  Partea finala a vanzarii are loc odata cu semnarea contractului de vanzare-cumparare, iar tu in calitate de vanzator primesti banii, iar cumparatorul obtine dreptul de proprietate.


  Intabularea este un act care arata cine detine respectiva proprietate. Asa ca atunci cand iti vinzi locuinta, cumparatorul trebuie sa primeasca un act prin care sa justifice ca este proprietate lui. Notarul este cel care va opera toate modificarile in Cartea Funciara.


  In speranta ca am putut sa iti fim de ajutor cu aceste informatii , CORIAX Imobiliare iti ureaza mult succes si te asteptam, la noi pe site, cu noi oferte.

Imagini

Fara poze 
Nu sunt imagini definite

Ai un imobil de vanzare, inchiriat sau doresti sa faci un schimb?
Publica anuntul tau pe siteul www.coriax.ro si siteurile partenere!

Copyright 1997 - 2018 © CORIAX 97 Toate Drepturile Rezervate

Agentie imobiliara Coriax - Imobiliare Constanta - Anunturi imobiliare - Tranzactii Imobiliare - Vanzari Inchirieri - apartamente, case, birouri, terenuri, vile, spatii, comerciale

Web design by UNIGRAPHICS