ID
Cauta un anunt dupa ID pe Coriax
Curs Euro

  1 EUR = LEI

Curs USD

  1 USD = LEI

 
Mr.D Imobiliare
 

SFATURI PENTRU PROPRIETARI

Sfaturi pentru proprietari - vanzari locuinte - rapid si sigur

Este destul de greu sa iti vinzi sau sa iti inchiriezi locuinta

Vrei sa iti scoti la vanzare/inchiriere locuinta? Trebuie sa stii ca pretul, curatenia si imbunatatirile nu sunt singurele care conteaza.

In momentul de fata, nu este usor sa-ti gasesti cumparatori/chiriasi pentru propria locuinta, dar poti sa faci ceva, acum! O multime dintre proprietari nu exploateaza posibilitatile de marketing disponibile online, dar noi suntem convinsi ca tu poti sa o faci cu ajutorul nostru.

Ideile tale conteaza pentru noi

Daca ai o idee buna care poate stimula vanzarea/inchirierea de locuinte, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email office@coriax.ro iar noi iti promitem ca o vom impartasi cu toti utilizatorii nostrii.

 Puneti fotografii la anuntul postat pe www.coriax.ro

 Fotografiile cu interiorul locuintei tale sunt primul si cel mai important lucru pe care un cumparator/chirias vrea sa il vada (incearca doar sa iti imaginezi ceea ce ai vrea TU sa vezi daca ai fi fost un simplu cumparator/chirias). Fotografiile clare atrag interesul de cumparare. In interesul tuturor utilizatorilor site-ului Coriax, noi acordam o mare importanta fotografiilor atasate anuntului pentru ca acestea sa fie bine realizate si reprezentative. Acest lucru inseamna ca fotografiile trebuiesc sa fie  clare si la obiect, sa prezinte interiorul locuintei, al camerelor atragator si realist. Deci, daca anuntului tau ii lipsesc poze sau acestea sunt de calitate inferioara, risti ca locuinta ta sa nu obtina atentia pe care si-o merita si sa nu o poti vinde. Exista 10 fotografii pentru anuntul tau  pe care Coriax ti le pune la dispozitie, GRATUIT. Nu uita, o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte.

 Coriax 97 Imobiliare colaboreaza cu foarte multe agentii imobiliare profesioniste din intreaga tara. Daca nu ai timp agentia Coriax iti sugereaza sa  o  alegi ca  sa te consilieze in vanzarea/inchirierea proprietatii tale.

AVANTAJELE PE CARE LE AI DACA ALEGI CORIAX

   1) CORIAX se va ocupa de toate aspectele pe parcursul procesului de vanzare/inchiriere, iar tu nu vei pierde timpul pentru a-ti  prezenta proprietatea potentialilor cumparatori/chiriasi

   2)CORIAX va realiza negocierea intre cumparator si vanzator referitoare la pret, data preluarii proprietatii, alti termeni etc.

   3)CORIAX dispune de o baza de date cu potentiali cumparatori, crescandu-ti astfel sansele ca unul dintre ei sa fie interesat locuinta ta .

Imagini

Fara poze 
Nu sunt imagini definite

Ai un imobil de vanzare, inchiriat sau doresti sa faci un schimb?
Publica anuntul tau pe siteul www.coriax.ro si siteurile partenere!

Copyright 1997 - 2018 © CORIAX 97 Toate Drepturile Rezervate

Agentie imobiliara Coriax - Imobiliare Constanta - Anunturi imobiliare - Tranzactii Imobiliare - Vanzari Inchirieri - apartamente, case, birouri, terenuri, vile, spatii, comerciale

Web design by UNIGRAPHICS